Αεροφωτογράφηση

Υπηρεσίες εναέριας φωτογράφησης υψηλής ποιότητας και υψηλής ανάλυσης. Η αεροφωτογράφηση είναι επαγγελματική και φιλική προς το περιβάλλον γιατί γίνεται με τη χρήση τηλεκατευθυνόμενων μη επανδρωμένων αεροσκαφών (Drones) που αιωρούνται ψηλά από τον στόχο τους, ώστε να πετύχουμε καλύτερη ποιότητα εικόνας, Είναι φιλίκα με το περίβαλλον γιατί τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας κινούνται με ηλεκτρισμό και είναι πολύ πιο ήσυχα σε σχέση με αυτά που κινούνται με καύσιμο και μηχανές και είναι πολύ καλύτερα για το περιβάλλον και χωρίς ρύπανση.

Εφαρμογές Drone σε:

  • Γάμους – Βαπτίσεις,
  • Πολιτικούς Μηχανικούς, Κατασκευαστικές Εταιρείες
  • Μεσιτικά Γραφεία, Ξενοδοχεία, Μαγαζιά Εστίασης, Εμπορικά Κέντρα
  • Αξιοθέατα, Live Events, Αγροκτήματα Αναψυχής, Σκάφη Αναψυχής,
  • Εταιρικές – Κοινωνικές –Ειδικές Εκδηλώσεις, Έρευνα – Διάσωση.

 

Αεροβιντεοσκόπηση

Yπηρεσίες εναέριας βιντεοσκόπησης υψηλής ποιότητας και υψηλής ανάλυσης (1080p, 2,7Κ-4K).
Εναέρια γυρίσματα βίντεο σε ύψος έως και 500m και σε ακτίνα 2Km με εικόνα από FullHD έως και 4Κ! Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drone) τα οποία έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές να πετάξουν και με άνεμο μέχρι και 5 μποφόρ. Οι λήψεις θα μονταριστούν με άλλες επίγειες λήψεις βίντεο ή και φωτογραφίες ώστε να χρησιμοποιηθούν από μόνες τους όπου εσείς επιθυμητέ.

Ποιοι είμαστε…

Παρέχουμε υπηρεσίες σε εναέριες λήψεις βίντεο χαμηλού και υψηλού υψομέτρου, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, αεροφωτογράφηση και αεροβιντεοσκόπηση υψηλής ποιότητας και υψηλής ανάλυσης  (HD 1080p, 2,7K, 4Κ) με drone.  Πελάτες μας, κτηματομεσιτικές εταιρίες, κατασκευαστικές εταιρίες, πολιτικοί μηχανικοί για επαγγελματικούς λόγους. Τουριστικές επιχειρήσεις, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, μαγαζιά εστίασης, εταιρείες πωλήσεων οχημάτων & σκαφών αναψυχής για διαφημιστικούς λόγους. Τέλος καλύπτουμε  κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους και  βαπτίσεις.  Το επαγγελματικό μη επανδρωμένο εναέριο σκάφος (DRONE)  τελευταίας τεχνολογίας είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες λειτουργίες hardware, συμπεριλαμβανομένων των HD βιντεοκαμερών, γυροσκοπικών καμερών, βαρόμετρο, αισθητήρες ανεπιθύμητης προσγείωσης και αντικραδασμικό  σύστημα στήριξης για την κάμερα.Έτσι μπορούμε  να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειάζεστε, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Ένα Video Link επιτρέπει στους πελάτες μας να βλέπουν ζωντανά την λήψη της εικόνας μέσω Youtube Facebbok. Όλα τα βίντεο μας λαμβάνονται σε Full HD ή 2,7Κ-4Κ αμοντάριστα στην αρχική τους μορφή ή επεξεργασμένα και μονταρισμένα σε ταινία μικρού μήκους και σας τα παραδίδουμε σε όποιο μέσο επιθυμείτε, όπως CD, DVD, κάρτα SD, USB, BLU-RAY.

Υπηρεσίες Αεροφωτογράφησης & Αεροβιντεοσκόπησης

Η έδρα μας είναι στην Κόρινθο , αλλά προσφέρουμε υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα!

Μπορείτε Να Δείτε Και Αλλα Project Μας Εδώ ...

Αγοράζουμε το Laptop σας !!!