Υπηρεσίες Cloud Backup Για Επιχειρήσεις

Το  Backup είναι μια επιλογή για την προστασία των δεδομένων σας. Το CloudBackupείναι η Ασφαλέστερη επιλογή προστασίας των δεδομένων σας !! Οι επιχειρήσεις  καθημερινά χρησιμοποιούν και δημιουργούν μεγάλο όγκο δεδομένων που κοστίζουν εργατοώρες. Επομένως μια ενδεχόμενη απώλεια δεδομένων θα είχε πολλαπλές συνέπειες, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον καθώς οι παραδοσιακοί τρόποι Backup (εξωτερικός σκληρός δίσκος, usb flasch κτλ) δεν εξασφαλίζουν ότι σε περίπτωση ζημιάς, κλοπής, μόλυνσης από ιούς, ή φυσικής καταστροφής (πχ φωτια) θα υπάρχει πάντα διαθέσιμο ένα λειτουργικό αντίγραφο των δεδομένων, έτοιμο για χρήση. Προστατεύστε τα πολύτιμα αρχεία της δουλειάς σας με ασφάλεια στο Cloud. Οι Επιχειρήσεις που χρειάζονται μία αξιόπιστη λύση για τη προστασία των κρίσιμων δεδομένων τους, το επαγγελματικό Cloud Backup παρέχει 100% προστασία.

Γιατί Είναι Τόσο Χρήσιμο Το Βackup Των Δεδομένων Σας?

  • Κάθε λεπτό που χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή, ο σκληρός μας δίσκος φθείρεται. Το ερώτημα δεν είναι αν θα χαλάσει, αλλά το πότε!
  • Καθημερινά ο υπολογιστής εκτίθεται στο Internetκαι ταυτόχρονα σε χιλιάδες απειλές και ιούς.
  • Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψιν μας και το ενδεχόμενο κλοπής των δεδομένων μας η του ηλεκτρονικού μας υπολογιστή.
  • Φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες ή και φωτιά.

Όταν ένας χρήστης χάσει τα αρχεία στον υπολογιστή του, δεν είναι ατυχία. Είναι άγνοια και απρονοησία.

Backup στο Cloud: Για Αρχεία Ασφαλή, Ό,τι κι αν Συμβεί!!!

Τα δεδομένα χάνονται συνήθως από βλάβη του εξοπλισμού , από απροσεξία των χρηστών, από ιούς, από κλοπή, και από φυσική καταστροφή όπως είναι η φωτιά. Γνωρίζουμε πως ο σκληρός δίσκος έχει περιορισμένη διάρκεια ζωήςαφού δεν δίνει καμία απολύτως ένδειξη πως είναι στα τελευταία του, δεν προειδοποιεί με  περίεργους ήχους δεν εμφανίζει κάποιο σφάλμα ή κάποιο μήνυμα στα Windows. Αν ο εξωτερικός δίσκος  πέσει από ένα ελάχιστό ύψος ή ακόμη και να μην τον ακουμπήσουμε στο γραφείο όσο απαλά θα έπρεπε αυτό αρκεί για να μην ξανανάψει και να μην διαβαστεί ποτέ. Στις μέρες μας ο κυριότερος κίνδυνος, είναι το να κολλήσουμε  ένα ransomware τύπου Cryptolocker, που θα κρυπτογραφήσει όλα τα αρχεία στον υπολογιστή μας, στους συνδεδεμένους εξωτερικούς δίσκους, στο usbflash, στους αντιστοιχισμένος δίσκους μας με τον serverμας φακέλους ακόμα και τα συνδεδεμέναcloudαποθήκευσης όπως είναι OneDrine, GoogeDrive, DropBoxκτλ, ζητώντας να πληρώσουμε για την αποκρυπτογράφηση μεγάλο ποσό. Απόλυτη Καταστροφή Δηλαδή!!

Από 9€ /μήνα

Το Online Backup σε Cloud, είναι πιο οικονομικό σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο σίγουρης  λήψης αντιγράφων και τη φυσική μεταφορά των δεδομένων εκτός επιχείρησης.

Απλό, Καθημερινό Αυτοματοποιημένο Backup!

Δεν απαιτεί σχεδιασμό ή παρακολούθηση από εσάς. Εσείς συνεχίστε τις λοιπές δραστηριότητές σας κι εμείς σας έχουμε καλυμμένους. Αυτόματη Online Kαθημερινή Δημιουργία Αντιγράφων Ασφαλείας. Η αυτοματοποιημένη λειτουργία, απαλλάσσει τη μηχανογράφηση από την καθημερινή ρουτίνα του Backup, ενώ παράλληλα μειώνει πιθανότητα σφαλμάτων.

Εύκολη Ανάκτηση Των Δεδομένων Σας.

 Η ανάκτηση των δεδομένων σας από το  cloud είναι εύκολη και μπορεί να γίνει μέσα από το πρόγραμμα διαχείρισης backup  που υπάρχει εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.

Κρυπτογράφηση, Ασφάλεια και GDPR

Η υπηρεσία είναι συμμορφωμένη  με τον Νόμο περί προσωπικών δεδομένων GDPR πού είναι σε ισχύει από το Μάιο του 2018

  • Τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα  256bit AES, συμπιεσμένα και είναι προσβάσιμα με κωδικούς που έχει μόνο ο ιδιοκτήτης τους.

Ενδεικτικός Τιμοκατάλογος Cloud Backup

  • 12 Μήνες 1-5GB 9€ / Μήνα  + 60€ .exe*     
  • 24 Μήνες 1-5GB 9€ / Μήνα                           
  • 12 Μήνες 1-10GB  15€ / Μήνα   + 60€ .exe*
  • 24 Μήνες 1-10GB 15€ / Μήνα                            

*.exe Πρόγραμμα Διαχείρισης Backup

Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ , για έναν υπολογιστή    καθώς και για αρχείο 3 ημέρων και προπληρώνονται στην έναρξη της υπηρεσίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε το δικό σας πακέτο στο 2741072748.

Παρέχουμε αυτόματες λύσεις On Line Backup Δεδομένων με ασφάλεια στο Cloud με ευέλικτα πακέτα, ένα backup στο Internet θα μας δώσει την ασφάλεια πως, ότι κι αν συμβεί στην επιχείρηση μας, τα αρχεία μας θα είναι ασφαλή.

Αγοράζουμε το Laptop σας !!!