Τηλεφωνικά Κέντρα IP Grandstream

  • Η Pc-Solutions προσφέρει επόμενης γενιάς λύσεις προϊόντων IP τηλεφωνίας όπως: IP Phones, IP Video Phones, IP PBXs, IP Gateways, ATAs.  Όλα τα προϊόντα Grandstream χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας, πλούσια χαρακτηριστικά, πλήρη συμμόρφωση με τα βιομηχανικά πρότυπα και ευρεία λειτουργικότητα με τους περισσότερους πάροχους αλλά και με 3rd party, SIP based VoIP προϊόντα. Η Grandstream είναι ένα brand διεθνώς αναγνωρισμένο από την IP βιομηχανία για την καινοτομία, τις προσιτές τιμές αλλά και την ανώτερη αξία των προϊόντων της.

IP Τηλεφωνικά κέντρα (Voip)

Mας επιτρέπουν την διαχείριση των τηλεφωνημάτων εσωτερικά σε μια επιχείρηση αλλά και να πραγματοποιούμε κλήσεις φωνής σε σταθερά δίκτυα ή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας το Internet καθώς και τις υφιστάμενες αναλογικές γραμμές, με την μόνη διαφορά οι υπηρεσίες Voip είναι πολύ φθηνότερες (από 0,01€ /λεπτό) και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και δωρεάν. Βασικό πλεονέκτημα η διασύνδεση σημείων πχ υποκαταστημάτων εταιρειών καθώς και διασύνδεση smartphones! Τα τηλεφωνικά κέντρα έχουν γίνει πλέον πιο δημοφιλή λόγω τις μεγάλης διαφοράς του κόστους σε σχέση με τα παραδοσιακά τηλεφωνικά δίκτυα.

Λύσεις Που Προσφέρουμε Μέσω Των Προϊόντων Grandstream

Εγκαταστάσεις Τηλεφωνικών Κέντρων για την διαχείριση κλήσεων της Επιχείρησης τοπικά και σε επίπεδο διασύνδεσης υποκαταστημάτων καθώς και δυνατότητα πρόσβασης σε πόρτες και προβολή εικόνας μέσα από τις τηλεφωνικές IP Συσκευές!! Απευθυνόμαστε σε μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις και γραφεία ελεύθερων επαγγελματιών, για να ικανοποιήσουμε  τις ανάγκες τους εύκολα και οικονομικά.

Αγοράζουμε το Laptop σας !!!