Ολοκληρωμένες Εφαρμογές για Όλες Τις Επιχειρήσεις Και Λογιστικά Γραφεία

H Pc-Solutions είναι ο μοναδικός ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ συνεργάτης από το 2006 της  Epsilon Net στο νομό Κορίνθου. Διατηρούμε ένα μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο με  επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία. Η  Epsilonnet είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training) ενώ Aπασχολεί πάνω από 400 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα ολοκληρωμένο, διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο 300 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από 27.000 επαγγελματίες του ευρύτερου Οικονομικού χώρου!

Extra Λογιστική

Η εφαρμογή που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός λογιστικού γραφείου σε ένα εύχρηστο και απλό περιβάλλον εργασίας. Αυτοματοποίηση και τυποποιημένες διαδικασίες σας εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και απλοποιούν την καθημερινότητα του σύγχρονου λογιστή!

Digital Accounting

Διαθέσιμο τόσο σε απλογραφικά όσο και σε διπλογραφικά βιβλία
Χωρίς επιπλέον χρεώσεις με βάση τον όγκο των παραστατικών
Χωρίς κανένα επιπλέον κόστος παραμετροποίησης / εγκατάστασης
Χωρίς χρήση και χωρίς απασχόληση της γραμμή του Internet σας
Χωρίς ανάγκη «εκμάθησης» για αξιόπιστη λειτουργία
Χωρίς υποχρέωση αλλαγής και αναβάθμισης προγράμματος (& migration)

Epsilon Cloud

Η επαναστατική online υπηρεσία για λογιστές και λογιστικά γραφεία που συνδυάζει την ενημέρωση, την εξοικονόμηση χρόνου και εξόδων . Η πρόσβαση όλων των
δεδομένων επιτυγχάνεται από οποιοδήποτε σημείο και από όλες τις συσκευές (Smartphone, Tablet, Laptop).

Extra Μισθοδοσία

Η μοναδική εφαρμογή που καλύπτει αυτοματοποιημένα κάθε κατηγορία εργαζομένων χωρίς καμία παραμετροποίηση: Έμμισθοι, ημερομίσθιοι, ωρομίσθιοι, συμβάσεις ορισμένου ή αορίστου χρόνου, μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση, τεκμαρτά ημερομίσθια, ειδικές περιπτώσεις ασφαλισμένων πχ σπουδαστές ΤΕΙ, μαθητές ΟΑΕΔ κλπ, εργατοτεχνίτες οικοδομικών επιχειρήσεων, ξενοδοχεία, ελεύθεροι επαγγελματίες, ειδικές περιπτώσεις επαγγελματιών πχ ξεναγοί, φασόν, καλλιτέχνες, διάφοροι τρίτοι κ.ά.

Tax System 5

Η πιο πετυχημένη εφαρμογή φορολογίας και διαχείρισης εντύπων που θέτει επί σειρά ετών τα standard στην ελληνική αγορά. Διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες και απαράμιλλη ποιότητα σχεδιασμού. Με τη εγγύηση της Επιστημονικής Ομάδας της Epsilon Net.

Hyper.Axion Λογιστική

Η απόλυτη λύση για απαιτητικούς λογιστές και μεγάλα λογιστικά γραφεία. Ανεξάντλητες δυνατότητες μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας οι οποίες θα απογειώσουν τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες σας. Μοναδικές λειτουργίες που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη λογιστική εφαρμογή της αγοράς!

Hyper.Axion Μισθοδοσία

Η πληρέστερη εφαρμογή της αγοράς για Οργανωμένα Λογιστικά Γραφεία παίρνει Άριστα στην Αξιολόγηση Εφαρμογών Μισθοδοσίας και σας παρέχει τη δυνατότητα αναβαθμισμένης παρακολούθησης όλου του κυκλώματος μισθοδοσίας για απεριόριστο αριθμό εργαζομένων και εταιρειών  με την πλέον εύχρηστη και συνάμα, έγκυρη διαδικασία της αγοράς.

Μάθετε περισσότερα

PYLON Sales Force Automation

Νέο λογισμικό ασύρματης παραγγελιοληψίας κατάλληλο για εμπορικές επιχειρήσεις

PYLON Commercial

Μία εφαρμογή νέας γενιάς που εξυπηρετεί τις διαχρονικές ανάγκες των εμπορικών συστημάτων, αλλά και που μέσα από την πολυετή εμπειρία και μελέτη θέτει νέα standard στο τρόπο που θα λειτουργούν στο μέλλον

PYLON Accounting

Το PYLON Accounting είναι μία λογιστική εφαρμογή πλήρως εναρμονισμένη με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ), ενώ διαθέτει καινοτόμες λειτουργίες και ιδέες μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον σχεδιασμένο σε τεχνολογία αιχμής.

PYLON Retail

Εφαρµογή με τεχνολογία αφής (Touch) για την ευρύτερη αγορά της λιανικής

Προσφέρει εύκολη και γρήγορη εκµάθηση με προσανατολισµό στην εξυπηρέτηση των πελατών σας με ταχύτητα και αξιοπιστία.

PYLON CRM

Σύστημα διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Ενδυναμώστε τη σχέση σας με τους πελάτες σας και εξοπλίστε το τμήμα πωλήσεών σας με ένα πανίσχυρο εργαλείο.

PYLON Restaurant

Εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.

  • Εστιατόρια
  • Ταβέρνες
  • Cafe Bar
  • Delivery
  • Πολυχώρους διασκέδασης
  • Night clubs
  • Συνεδριακούς χώρους
  • Αθλητικά κέντρα
Αγοράζουμε το Laptop σας !!!